Afvallen met de raw & alkaline dieet

Het eten van een High Raw & Alkaline dieet is zo goed voor je lichaam, gezondheid en energie!
Wat voor heel veel mensen ook een belangrijk punt is, is meestal gewichtsverlies. En dat is het bonus van deze leefstijl, is dat je gewicht verliest zonder extra moeite. 
Wanneer je op gewicht wil blijven, is dat ook makkelijk te doen door extra proteïne poeder, noten, avocado's en koolhydraten zoals bonen en bananen toe te voegen, zodat het verbruik van je stralende, gezonde lijf correspondeert met je voeding.
Het eten en drinken van veel groente en fruit is rijk aan vitamines, mineralen en allerlei voedingsstoffen, en daarnaast bevat het ook veel water, wat ook je maag vult.
Je lichaam wordt schoon, waardoor het ook makkelijker alle voedingsstoffen opneemt, en terwijl je energie toeneemt, vermindert je honger en je zin in in "slecht voedsel ".

Het gekke en mooie is, dat wanneer je alle heerlijke recepten maakt, en mijn dieet volgt, je je niet hoeft in te houden met porties, en je je nooit tekort gedaan voelt.
Ik geniet van de sapjes en smoothies, van de heerlijke rauwe toetjes, zoals ijs en puddings, vol met voedingsstoffen en goede vetten. Van de heerlijke salades, crackers, dipjes en dressings.
Ik heb nooit honger, en dat was vroeger niet zo.
Toen was ik altijd calorieën aan het tellen, at heel veel dingen niet , waardoor ik me tekort deed aan heel veel voedingsstoffen. Nu kijk ik soms naar mijn dagelijkse voedsel inname, vooral wanneer ik merk dat ik afval, dan moet ik juist mijn calorie inname verhogen! Nog meer herlijke repen, muffins, fruit en smoothies, niks mis mee!

Het eten van overdadig zuur voedsel maakt je lichaam moe, slap, opgezet, dik en ziek.

Het maakt ons lichaam drie dubbel zo hard werken om het te verteren en de chemische reacties die ontstaan proberen tegen te werken.

Het gaat om groente, veel verse biologische groente, fruit met een lage GI waarde, zoals appels, peren, bessen, grapefruits. In sappen en smoothies, om je lichaam extra energie te geven.
Wat goede vetten toevoegen, hennep olie, olijfolie, avocado, kokosnoot olie, een beetje volle granen, dat is waar je energie van krijgt en van straalt! Dat is wat je gewicht stabiliseert en je gezond maakt!

Binnenkort is het mogelijk om door mij begeleid en gecoacht te worden om je optimale gewicht en gezondheid te bereiken! Hier snel meer over!

Schrijf je nu in en ontvang een welkomst mail van mij in je mail box met de 3 makkelijkste manieren om meteen meer groente toe te voegen aan je dagelijkse dieet! Stuur me een berichtje met je e-mail adres!


Je ontvangt een mailtje elke keer een nieuw bericht op de blog verschijnt.

Stay connected!

Je kunt me ook volgen en delen op Facebook, Tina's raw alkaline diet! https://www.facebook.com/tinas.rawalkalinediet

Hoop je daar ook te zien!2 opmerkingen:

  1. GRAAG HAD IK MEER INFO HIEROVER ONTVANGEN;

    DANK BIJ VOORBAAT,

    LIESBET DELVAUX
    liesbet.delvaux@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen