Mijn Verhaal

Wie had dit gedacht? Dat ik een blog zou beginnen over alkalisch eten, over jezelf genezen en je gezondheid in eigen handen nemen!

Ik niet, in 2010, toen ik in veronderstelling was dat ik toch redelijk gezond at en was, lijkt het van de ene dag op het andere, dat ik opeens in het ziekenhuis lag. Weg van mijn kinderen en man, weg van huis, in vreselijke pijn aan mijn gewrichten, kon amper lopen, en ze wisten niet precies wat er aan de hand was.

Na veel onderzoek, scans, foto's, biopsie, bloed testen zijn ze op een soort immuunziekte uitgekomen, waarbij je lichaam je eigen lichaam als de vijand ziet en het op alle fronten aanvalt. Boem, daar was het, allemaal medicijnen, die het beter moesten maken.


Achteraf zie ik nu ook dat mijn lichaam totaal verzuurd moet zijn geweest, levend op cappuchino's, melkprodukten, was gek op yoghurt, softijsjes, veel te weinig groente, paar hapjes fruit die ik samen met mijn kindjes naar binnen werkte.
Was altijd slank, dacht veel te weten over gezond zijn, wel voor mijn kids, maar voor mezelf vergat ik in de drukte hierop te letten.

Toen ik weer bij mijn positieven was, ging ik mijn intuitie volgen, mijn hart, en begon aan deze reis van genezing en gezondheid!

Op zoek naar informatie, ik wist en geloofde in hart en ziel dat ik mezelf kon genezen en sterk en gezond kon maken! Elke dag ontdekte ik weer iets nieuws, heb van alles geprobeerd, stapels boeken gelezen, en nu weer back to school, studie voedingsdeskundige en coach, zodat ik, met mijn eigen ervaringen en een opleiding in de zak, mensen kan helpen die zich hiertoe aangetrokken worden, mensen kan inspireren, om een alkalinisch dieet te volgen!

Dat is wat mij heeft genezen, wat mij sterk maakt en hierdoor ben ik zo geinspireerd, om dit met iedereen te delen, dat je als je inziet hoeveel macht je hebt over je lijf, door je dieet te veranderen, je leven totaal verandert!

Hier wil ik graag mijn inspiratie delen, alles wat ik leer en weet, alles wat ik kook en eet, mijn recepten, hoe ik mijn familie, man en twee jongens, elke dag een beetje bij beetje alkaline rijk wil laten eten en op laten groeien met lekkere!!! en goed voor je lichaam voedsel.

Lekkere recepten, foto's, informatie en vindingen, ga ik hier met jullie delen, in de hoop dat je ook net als ik geinspireerd raakt en stralend, gezond, slank ( een aangename bijwerking ) door het leven zal gaan vanaf nu, net als ik!

Schrijf je nu in en ontvang een welkomst mail van mij in je mail box met de 3 makkelijkste manieren om meteen meer groente toe te voegen aan je dagelijkse dieet! Stuur me een berichtje met je e-mail adres!


Je ontvangt een mailtje elke keer een nieuw bericht op de blog verschijnt.

Stay connected!

Je kunt me ook volgen en delen op Facebook, Tina's raw alkaline diet! https://www.facebook.com/tinas.rawalkalinediet

Hoop je daar ook te zien!1 opmerking:

  1. jwbd@live.nl
    Mijn tekst gaat er steeds vandoor dus ff alleen email pppffft

    BeantwoordenVerwijderen