zondag 21 oktober 2012

Een dag heerlijk eten, Rauw en Alkalisch!

Een heerlijke Rauwe dag gevuld met lekkere, mooie gerechten! Zo goed voor je en zoveel makkelijker dan het lijkt om Rauw en Alkalisch de dag door te komen!

 

Het is belangrijk om de breedte en de flexibiliteit van het Rauw Alkalisch eten te beseffen. Het is makkelijk, veelzijdig en geweldig voor je!
Dit is een voorbeeld van een heerlijke bijna Rauwe dag, maar soms is het 80% rauw, of 90%. Ik volg mijn zin en intuïtie. Je moet je niet laten afschrikken door dat je denkt dat het in één keer zo moet! Hoeft niet, moet niet.
Waar je ook bent, op welke tree, dit dieet is flexibel en breed en je bepaalt zelf met wat je je goed en op je gemak voelt. Wat wel zo is, is het feit dat je je steeds beter gaat voelen, je voelt je energie en gezondheid toenemen en dan wil je meer! Ideaal is vanaf 75% rauw en 75% alkalisch. Dit is makkelijker te behalen dan het lijkt! Tijdens het coachen van klanten merk ik ook dat wat extra uitleg, voorbeelden en motivatie het allemaal duidelijk maakt!

Hoog Rauwe Dag, 

begonnen met een lauw glas water met citroensap. Perfecte manier om je lichaam op te starten en te alkaliniseren. Ik heb ook altijd een glas alkalisch water naast mijn bed staan voor s'nachts wanneer je lichaam zich reinigt en herstelt waarbij veel afvalstoffen en zuren vrijkomen.

Elke ochtend een heerlijk groen sapje, favoriete recept is appel, komkommer, selderij, boerenkool, citroen en gember. Geweldig manier van alkaliseren en je lichaam vol te laden met voedingsstoffen, vitamines, enzymen en chlorofyl! 


                            
Vanochtend was het boerenkool, appel, citroen en gember! Jammie!!!

Een grapefruit en wat rode druiven,

later een Supersmoothie van bosbessen, spinazie, goji bessen, hennep olie, 1 banaan, kokosnoot water ijsblokjes en water..............genoeg energie voor een paar uur
            

Zin in wat "zouts", kleine snack van tomaten plakjes, komkommer, zonnebloempitten mayo, peterselie,olijven en wat gedroogde tomaat en peper kruidenmix.


Honger, tijd voor een snelle late lunch, favoriet is nu een Wrap, nou meestal een paar!


Paksoi bladeren gevuld met tomaten, olijven, rucola, avocado, zonnebloempitten mayo en kruiden! 
Mega Yummie!Nieuwe sapjes aan het proberen, deze is erg lekker en verassend van smaak door het gebruik van venkel en appel samen met komkommer en citroen. Een blijvertje :-)

                         

Experimentje voor de jongens, niet rauw, wel lekker en gezond! In de oven gebakken zoete aardappelschijfjes! Prachtig van kleur, beetje ingesmeerd met gesmolten kokosnoot olie en knapperig gebakken. Beetje Himalaya zout erop......

                        

Even laten afkoelen, dacht ik, dit is wat er van over was! Snel een foto gemaakt ;-)

Nog steeds in de wraps inspiratie, deze keer met paksoi bladeren, spinazie, tomaten, zonnebloemenpitten mayo en kastanjes! Een paar van deze :-) Kastanjes, super alkalisch, deze gevonden in een oosterse winkel! Geweldig, lekker en handig. Schoongemaakt, gekookt, klaar voor gebruik in een zakje. Ook heerlijk als snack voor onderweg, trouwens!


Wat nog meer? Water met alkaline druppels, brandnetel thee met citroen, handje amandelen........

en dit is nou zo leuk aan het voorbereiden voor een workshop! Proeven! ( = eten )Drie Laagse Chocoladetaart

Rauwe Chocolade Bonbons


                    Goedgekeurd door mijn "proef-team" ;-)


 Workshops

Mijn Workshop "De Zoete Verleiding" vindt plaats in november en december, heerlijk en rauw voor de Feestdagen!

Tijdens deze workshop ga ik je laten zien en proeven hoe heerlijk en gemakkelijk gezonde, rauwe en alkalisch verantwoorde zoetigheid te maken is!

                           Kijk voor data en reserveringen op mijn website, tinasrawalkalinediet.com&
de Workshop  Alkalisch Rauw KickStart vindt ook plaats in november en december!Tijdens deze workshop zal ik je informeren, motiveren en inspireren over mijn Rauw Alkalisch Dieet. Mijn doel is om je te laten zien hoe het allemaal kan en werkt, aangepast op je eigen leven en wensen, hoe geweldig je je zult voelen en eruit zult zien! 
Hoe je een stralende gezondheid verkrijgt op en makkelijke en toegankelijke wijze.
Kijk voor data en reserveringen op mijn website, tinasrawalkalinediet.com


Met nog meer informatie, inspiratie, recepten, coaching en workshops!

Kom gauw langs om te kijken!


Kom naar mijn pagina  - Tina Redder -  LIKE het 

&

deel de aankondiging van de workshops op Facebook met je vrienden en maak kans op een geweldig Superfoods Starterspakket in samenwerking met Mattisson Healthcare ter waarde van 42,50 Euro!!!!!!    YEAH!!!                                                                   Stay connected!

Je kunt me ook volgen op Facebook, Tina's raw alkaline diet! https://www.facebook.com/tinas.rawalkalinediet Fijne zondag!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten